KENNIS & EXPERTISE

KENNIS & EXPERTISE

De uitgeversbranche is erg dynamisch. Met de verschuiving van de gedrukte media naar steeds meer digitale producten wordt er veel flexibiliteit van u verwacht. Het draait nu meer dan ooit om de content en de vraag hoe en wanneer de klant deze content wil ontvangen.

In deze sterk veranderende wereld van uitgeverijen is het daarom belangrijk om bestaande en toekomstige bedrijfsprocessen effectief en efficiënt te ondersteunen.

In onze strategie staat het (blijven) ontwikkelen van onze marktkennis en –ervaring en marktfocus centraal. Zo werken onze opdrachtgevers met een partner die visie heeft en de actuele vraagstukken en uitdagingen begrijpt.

De oplossing van Abecon voor uitgeverijen ondersteunt alle bedrijfsprocessen van een uitgeverij. Naast ondersteuning van mediaspecifieke plannings- en ontwikkelprocessen voorziet de brancheoplossing standaard in functionaliteit voor het verkopen en distribueren van mediaproducten via verschillende kanalen. Ook bijvoorbeeld advertentieverkoop en evenementorganisatie worden ondersteund. Alle bedrijfsprocessen komen samen in één applicatie en database. Daardoor is er compleet zicht op de klant en grip op de contentketen. Dit wordt versterkt door krachtige business intelligence, samenwerkingsfunctionaliteit en communicatietools.

De oplossing is uitvoerig getest door Microsoft en onderdeel van het Microsoft Business Solutions Program. Abecon/knkPublishing is de enige Microsoft gecertificeerde, volledig integreerbare bedrijfsoplossing voor uitgevers.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Eric van Bost via evanbost@abecon.nl of via telefoonnummer 088 0580 200