VAKINFORMATIE UITGEVERS

VAKINFORMATIE UITGEVERS

De digitalisering heeft veel invloed op het bedrijfsmodel en de bedrijfsprocessen van uitgevers van juridische, medische, fiscale en andere vakinformatie. Die moeten vandaag de dag in staat zijn om multimediale vakinformatie voor diverse vakgebieden toegankelijk te maken over alle media heen, zowel offline als online. En om naast informatie- en kennisoverdracht in te spelen op uitdagingen als online en eventmarketing.

De overlevers in de (vak)uitgeverijbranche zijn veelal multimediale uitgeverijen die content, workflow solutions en interactie aanbieden aan gebruikers. Combinaties van online en offline, redactie en interactie, informatie en tools. Dit hun doelgroepen op maat bedienen via toonaangevende merken en een mix van mediumtypen. En die zich tegelijkertijd naar hun adverteerders onderscheiden met bereik, advies en service.

ÉÉN GEÏNTEGREERDE MULTICHANNELOPLOSSING

Integrale ICT-ondersteuning is essentieel om uw bedrijfsprocessen optimaal op elkaar te kunnen afstemmen en de deelprocessen in de keten te beheersen. Abecon Publishing ondersteunt alle processen waar moderne vakuitgevers mee te maken hebben. Heeft u naast content te maken met events, opleidingen en webinars? Abecon Publishing ondersteunt al uw activiteiten. Deze vooringerichte omgeving is geheel toegespitst op de processen in de uitgeefbranche, en eenvoudige uit te breiden met specifieke functionaliteit voor vakuitgevers.

De oplossing is gebaseerd op het internationaal succesvolle Microsoft Dynamics platform. Daardoor hebben we beproefde ervaring in automatisering van kernprocessen zoals finance, sales en voorraadbeheer kunnen bundelen met gedegen kennis en best practices op gebieden als projectmanagement, advertentieverkoop en -beheer, redactie, vormgeving, realisatie en productie, contracten en rechten en metadatabeheer. En in ondersteunende CRM-functies voor het aangaan van klantdialogen  en het creëren van betrokken abonnees of leden.

CROSSMEDIAAL UITGEVEN

Opleidingen en kennisoverdracht vragen om vakkennis, dicht bij je markt staan. Via vaktijdschriften en boeken, maar ook via events, opleidingen en bijvoorbeeld webinars. Need-to-know informatie en branchespecialisme zijn hier de sleutelwoorden tot succes. Een print themanummer, gelanceerd tijdens een event, met follow ups zoals workshops of opleidingen waar de doelgroep de diepte in kan? Abecon Publishing helpt u om deze concepten te ontwikkelen én met succes in de markt te zetten.

CONSISTENTE KLANTBELEVING

Abecon Publishing ondersteunt alle back office-, uitgeef-, verkoop- en advertentieprocessen, over alle gebruikte kanalen. Zo kunt u uw assortiment op een consistente, efficiënte en winstgevende manier aan uw klanten aanbieden, optimaal inspelend op de additionele manieren om met hen te communiceren en om nieuwe touchpoints in hun ‘customer journey’ te ontwikkelen. Altijd en overal.

INZICHT EN OVERZICHT

De vervagende grenzen binnen en buiten de (vak)uitgeverijbranche bieden ook kansen zoals het bieden van meer gevarieerde concepten en het samenwerken met andere spelers. Op deze manier grenzen verleggen vraagt veel verbeeldingskracht, maar ook betrouwbare stuurinformatie. Actuele data over het klantgedrag en marges. Wat werkt en wat kan beter? Abecon Publishing stelt u in staat om steeds de juiste beslissingen te nemen en snel in te spelen op trends en consumentengedrag.